Nu te lăsa înşelat de aparenţe

Ca reprezentantă a sexului frumos, fiecare femeie va încerca să pară cât mai frumoasă, atât în ochii tăi chiar dacă nu eşti în targetul lor, cât şi în cei ai audienţei în general. La prima vedere, femeile pot face impresie plăcută, cu un zâmbet, o socializare, un cap dat pe spate sau un păr după ureche cu un gest delicat. Tu, impresionat de prezenţa ei plăcută, vei continua interesat să o scrutezi în amănunt ca să afli mai multe despre ea. Cine este fata asta isteaţă? De ce are privirea atât de senină? Ce o face atât de fericită?

Şi începi să te uiţi. Să cauţi perfecţiunea în liniile corpului, în mirosul hainelor, în culoarea dressurilor, ca să tragi linie şi să decizi: începi vânătoarea sau mai bine lasă?

Apariţiile diafane, drăgălaşe, plăcute, cu aparenţe de perfecţiune, pot ascunde mişeleşte defecte de care mai târziu o să-ţi pară rău. Laserul din priviri îi va găsi orice fir de păr prea lucios, orice dantelă neglijată sub o fustă, orice ochi dus la ciorap, orice fir de păr în bărbie, nimic nu o să-ţi scape, ci mai mult, o să ţi se pară luminate cu farul.

ELE ŞTIU ASTA.

N-o să iasă din casă fără să-şi aranjeze părul. Dacă are batic sau eşarfă peste păr, vezi că s-ar putea să fi apelat la acest artificiu pentru a ascunde un păr nespălat sau nevopsit.

O fustă scurtă, un dress mat şi o pereche de cizmuliţe până sub genunchi par letale. Dar sub ele se pot ascunde glezne groase sau gambe urâte. Nu te lăsa vrăjit de întreg, priveşte în detaliu.

Dacă atenţia îţi este deturnată violent către un fund apetisant de nişte blugi prea strâmţi, aceştia pot fi acoperirea unor genunchi butucănoşi.

O curea lată, sexos lăsată pe un şold, poate ascunde un mijloc mai gros de spate de dulap.

Sfârcurile ieşite prin tricourile strâmte nu sunt chiar atât de sexy dacă nu te laşi atras în capcană: ori sunt sânii mici, ori lăsaţi. La fel, un decolteu amplu, cu valurile generoase de sâni adunate sub bărbie, s-ar putea să-ţi surprindă neplăcut privirile când vei înlătura sutienul şi se va întinde totul până la buric.

Dacă nu eşti shawormar, şofer de TIR sau agent de pază nu te uita la cosmeticele în exces, fardurile intense sau rujurile din abundenţă, pentru că nu eşti în targetul posesoarelor.

O mânecă lungă, o manşetă largă sau nişte butoni interesanţi pot ascunde un păr pe mână mai abundent. Un pantalon lung sau un dress la culoarea părului trebuie analizat în detaliu, deoarece femeia poate n-a mai avut baterie la epilator sau ceara îi era învechită.

Nu saliva la orice toc ce avantajează glezna printr-o poziţie sexy; poate ascunde noduri, unghii încarnate sau călcâie galbene.

Femeile au învăţat să-şi pună în valoare corpul, să-i acopere defectele şi să înşele aparenţele, bazându-se că ochiul bărbătesc îşi selectează locul cel mai frumos dintr-o femeie să-l soarbă din priviri. Înainte de a pleca de acasă, s-au privit în oglindă; dacă au ieşit pe uşă, sunt de părere că şi lor le place de ele şi şi ele ar face dragoste cu ele însele.

Fii bănuitor, nu te lăsa înşelat de aparenţe. Ca să nu-ţi pară rău mai târziu.

Multă multă m..dragoste,

Horney Priam

Lasă un comentariu