Înşeală aparenţele

Ca orice fată frumoasă, poate nu eşti perfectă. Poate faci impresie de fată plăcută, zâmbeşti, socializezi, dai capul pe spate, părul după ureche cu gesturi delicate. Într-un cuvânt, o prezenţă plăcută. Dar undeva ceva se rupe şi sexul opus nu înaintează către tine.

Fără să ţi se arate vizibil, audienţa impresionată de prezenţa ta plăcută va continua interesată să te scruteze în amănunt ca să afle mai multe despre tine. Cine este fata asta isteaţă? De ce are privirea atât de senină? Ce o face atât de fericită?

Şi încep să se uite. Să caute perfecţiunea în liniile corpului, în mirosul hainelor, în culoarea dressurilor, ca să tragă linie şi să decidă: merg mai departe sau se dau un pas în spate?

În acele secunde ţi se hotărăşte soarta. Orice fir de păr prea lucios, o dantelă neglijată sub o fustă, un ochi dus la ciorap, un fir de păr în bărbie, orice mic defect iese în evidenţă ca mantia roşie a toreadorilor în faţa ochilor înfuriaţi ai taurilor.

Fii întotdeauna pregătită.

Nu ieşi din casă fără să îţi aranjezi părul. Nu e necesar să fii proaspăt vopsită sau spălată. Poţi folosi baticuri sau eşarfe moderne care să acopere micile defecte.

Fii realistă cu frumuseţea picioarelor tale. Dacă ştii că nu ai glezne şi gambe frumoase, foloseşte trucuri în favoarea ta: o fustă scurtă, un dress mat şi o pereche de cizmuliţe până sub genunchi sunt letale. Este combinaţia perfectă care face ochiul bărbătesc să privească totul de-a întregul, şi nu în detaliu.

Dacă ai şi genunchii butucănoşi, uită de fuste cu oricât de sexy cizme ai găsi, şi treci pe jeanşi strânşi pe fund. Adică mută atenţia pe alte puncte forte.

O curea lată, sexos lăsată pe un şold, poate ascunde un mijloc mai gros de spate de dulap.

Foloseşte ce truc ţi se potriveşte mai bine pentru a-ţi pune în valoare sânii. Nu te speria că ai sânii mici, sau lăsaţi. Dacă te ştii tare în sfârcuri, nu purta sutien ci bluze sau tricouri mai strânse pe piept. Dacă ai sânii lăsaţi şi moi, ridică-ţi-i cu un sutien şi lasă-i să se vadă pe după un decolteu generos.

Nu folosi cosmetice în exces, farduri intense sau rujuri din abundenţă, decât dacă ţii neapărat să cunoşti shawormari, şoferi de TIR sau agenţi de pază.

Acoperă-ţi părul de pe mână cu bluze cu mâneci lungi, manşete mari şi butoni interesanţi. Părul de pe picioare ar fi superb să nu existe; dacă totuşi există că n-ai avut baterie la epilator sau ceara era învechită, măcar pune-ţi un dress la culoarea părului sau un pantalon lung.

Investeşte în încălţămintea care îţi ascunde nodurile, unghiile încarnate sau călcâiele galbene. Găseşte-ţi tocurile care îţi avantajează piciorul, dând gleznei o poziţie sexy.

Învaţă-ţi corpul, învaţă să ţi-l pui în valoare, să-i acoperi defectele şi să înşeli aparenţele. Rapid ochiul bărbătesc îşi selectează locul cel mai frumos dintr-o femeie să-l soarbă din priviri.

Înainte să pleci de acasă, priveşte-te în oglindă. Dacă şi tu ai face sex cu o femeie ca tine, atunci poţi ieşi pe uşă.

Multă multă m..dragoste,

Horney Priam

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: