Nu fii meschin

Mergi pe stradă, ca un câine în călduri, te gândeşti numai la fete, ţi-e dor de nectarină ca de aer, ai face orice să-ţi cadă o pipiţă la pat şi să presteze 2 minute. Tu îţi doreşti toată noaptea, dar de rezistat rezişti numai 2 minute. Şi încă 5, după o oră.

Nu te uiţi la tine cum arăţi. Ori eşti slab măr, ori ai burtă nesimţită de bere, nu cred că eşti chiar ras tuns frezat după ultima modă şi nici pantofii nu-ţi sunt cei mai curaţi şi ferchezuiţi. Dacă te uiţi un pic la unghii, parcă sunt cam netăiate de 2 săptămâni. Şi tricoul ţi-e cam purtat de alaltăieri, speri că stratul de azi de spray îţi acoperă suficient mirosul de transpiraţie pe care vrei să-l negi cu încăpăţânare. Deci nu eşti mare sculă.

Dar mergi cu pieptul în faţă ca un cocoş. Eşti mulţumit de tine. Mai mult, eşti plin de tine. Te simţi ca un boier. De parcă eşti unul din puţinii miliardari ai ţării. Asta nu e chiar rău. Este o atitudine bună. Dacă e ajutată şi de grija pentru aspect.

Dar întorci capul după fete. Le fluieri pe cele mediocre şi drăguţe, cele cu adevărat sexy te intimidează şi te lasă fără salivă în fluier. Eşti atât de stătut şi de dornic de acţiune, încât te induc în eroare doamnele bine dar vârstnice, care când întorc capul râzi de ţeapa pe care ai luat-o zicând: din spate liceu din faţă muzeu.

Şi comentezi.
Uau, ce bucată. Mm, de fapt de aproape nu mai pare aşa mişto, e cam pitică.
Uite ce blondină vine. Rahat, e vopsită şi nici părul nu îi stă prea bine. Putea să se facă altfel.
Mamă, ce cur are aia. De fapt, e cam mare.
Ce ţâţe nasoale! Păcat de ea că e cam frumuşică.
Voai ce picioare în X are don’şoara.

Şi multe alte defecte. Minore. Dar le spui în aşa hal, încât zici că dacă ar fi să le iei de sclave, ar fi picat testul de perfecţiune şi nu te-ai înjosi într-atât încât să le umbli la nectarină.

Tu chiar eşti Brad Pitt? Tu chiar ai o Angelina Jolie acasă? De ce eşti aşa meschin? De ce eşti aşa pricinos?

Recunoaşte că dacă oricare dintre alea cu nasul mare, cu urechile clăpăuge sau cu picioarele în X s-ar lăsa în genunchi în faţa ta şi ţi-ar scoate cocoşelul din blugi cu dinţii, n-ai zice „Pleacă de aici, urâta dracu’ ce eşti, nu vezi ce nas mare ai? De-aia nici nu pot a te …”. Garantat, n-ai zice decât cuvinte de laudă la adresa lui Dumnezeu că ţi-a dat şi ţie un cadou – un oral. Şi după oral îţi zic io că ai şi pune-o capră aşa cu picioarele în X cum e şi ai fora-o până nu mai poţi.

Meschinule.

Multă multă m..dragoste,

Horney Priam

Reclame

2 Responses to Nu fii meschin

  1. Lorena spune:

    Cam ai tu dreptate … toti fac pe nebunii si pana la urma … foreaza ce apuca … barbati!

  2. Horney Priam spune:

    Multumesc pentru vizită. Ai un blog interesant, voi încerca să-l parcurg în întregime în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: